dimecres, 19 de novembre del 2014

Agenda 21.Campanyes.UN MUNT DE COSES PER FER!

Avui ens distribuïrem així per fer un munt d'activitats:

Grup 1: Aya, Javier Ochando, Fran d'Alema

Pintaran la línia verda al pati. 

Grup 1: Diego, Fran P, Weimen, Marta, Javier C.

Gravaran un vídeo de menys d'un minut mostrant com reduiríeu el consum del paper d'alumini a l'escola.
El pujarem a Youtube, l'enviarem al concurs STOP ALUMINI, de Roll'Eat. 
En aquest enllaç podem veure què guanyaríem i els vídeos que ja estan penjant altres escoles, per fer-nos una idea:http://stopaluminio.com/tube/index?url=tube/index

Grup 2: Josefina, Georgi, Susana
Prepararan la campanya de recollida de taps de plàstic (d'aigua, ampolles, sabó...), per la Fundació Altarriba, entitat protectora d'animals. Decoraran la capsa de recollida i faran presentació amb drive per explicar-la a algunes classes.

Grup 3: Melany, Marcos
Demà 22 de novembre se celebra a Europa el Dia Temàtic contra el Malbaratament Alimentari', per conscienciar sobre el problema dels aliments que es fan malbé abans de ser consumits, mentre que hi ha persones en situació desafavorida que no tenen diners per comprar menjar i en conseqüència té problemes de malnutrició i pobresa.
L'Institut se suma a aquest dia temàtic amb la recollida d'excedents comestibles per al Banc d'Aliments que farem al centre d'aquí a uns dies.
Aquest grup prepararà presentació sobre el dia temàtic contra el malbaratament alimentari i el Banc d'Aliments.

Grup 4: Raquel, Edward
Aviat arribarà el 30 de novembre i s'acaba el termini per enviar els bolígrafs i retoladors gastats pel concurs Supereciclator, de Terracycle. 
Aquest grup pesarà els boligrafs i retoladors gastats que tenim a la capsa de recollida del vestíbul per veure si arriben als 10 kg de material.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada