dimecres, 14 de gener del 2015

Agenda 21.Campanyes. POSA'T AL SEU LLOC

L'institut Jane Goodall ens convida a participar a la campanya 'Posa't al seu lloc' per acabar amb la caça i el tràfic il.legal de primats, i per ajudar-los a rehabilitar les cries òrfenes del centre de rescat Tchimpounga, al Congo.
Si envies una foto de la teva cara de front, la integraran amb la cara de la ximpanzé Lemba en un cartell de la campanya i te l'enviaran de tornada. 
Així podràs veure com series si haguessis nascut 'ximpanzé', posar-te simbòlicament al seu lloc i penjar la imatge al teu Facebook o compartir-la amb els teus contactes.
Entre tots els participants, sortejaran a finals de gener: 
-un apadrinament d'una cria de ximpanzé,
-el DVD 'El viatge de Jane',
-el llibre 'Els 10 manaments per a compartir el planeta amb els animals que estimem', de la doctora Jane Goodall.

Què cal fer?
1) Enviar una foto de la teva cara de front, amb bona resolució i llum, i que no et tapin els ulls els cabells, a socios@janegoodall.es (ho podem fer amb la tablet de la USEE).
Indica en quina llengua desitges el cartell (castellà o català), i si els autoritzes a penjar el teu cartell a la web de l'Institut Jane Goodall, amb la resta de gent del món que s'ha fet la foto.
2) Quan et retornin la imatge, pots:
penjar-la al teu Facebook, amb una frase del tipus: 'Milers de ximpanzés són caçats cada any. Jo m'he posat en el lloc d'una de les cries de ximpanzés rehabilitades a l'Institut Jane Goodall del Congo. Tu també pots fer-ho, a www.janegoodall.es/es/ponteensulugar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada