dilluns, 16 de març de 2015

Agenda 21.Ecologia. BENVINGUDA A LA NOVA COMISSIÓ PRÍNCEP VERD  • Benvinguts a Agenda 21, nous membres de la Comissió Verda. Què és Agenda 21
  • Què tenim entre mans? Aquí teniu algunes accions endegades pels companys dels trimestres anteriors que caldrà acabar o continuar posant en marxa:

  1. CAMPANYES: Línia verda, pla de gestió de residus, campanya APILO XII, campanya Terracycle-bolis, campanya taps de plàstic, campanya intercanvi de llibres per Sant Jordi, les aventures de l'APILO, presentació col.laborativa sobre els arbres i arbustos de l'institut, presentació sobre trucs per estalviar aigua, fabricació d'uns altaveus pel mòbil, comptar les aixetes de l'institut, col.locar ampolles plenes d'aigua a les cisternes de tots els WC de l'institut, posar rides a les aixetes, enviar 30 mòbils recollits per a la campanya 'Mobilitza't per la selva' de la doctora Jane Goodall, presentar a la ximpanzé Lemba, etc.

2. Hort: regar, manteniment del compostador, observació d'ocells, posar menjar a la menjadora dels ocells, posar compost líquid al planter, cuinar les patates que vam collir durant el 2n trimestre, etc.


3. La bassa.
Foto: http://ca.wikipedia.org/wiki/Bassa#/media/File:Bassa-Pond_12_febrer_2006_020.jpg

-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada