diumenge, 18 d’octubre del 2015

Medi ambient-2. Campanyes. SORTIDA DE SENYALITZACIÓ DEL CAMÍ.

El Camí és una ruta de senderisme cultural senyalitzada que uneix els caps de comarca de parla catalana.
El curs passat ens vam fer vetlladors del Camí, que consisteix a repassar un cop l'any una etapa del Camí. El nostre tram va de Vallvidrera al Tibidabo. 
Anirem fins a l'estació 'Baixador de Vallvidrera' dels Ferrocarrils de Catalunya, caminarem directament fins a la Font de la Budellera pel bosc, seguint els senyals grocs del Camí i repassant-los, si cal. 
Allà podrem esmorzar i jugar una estona i després continuarem repassant el Camí fins al Tibidabo. Des d'allà tornarem a l'institut.
Si voleu, podeu baixar-vos a l'smartphone l'app Wikiloc, registrar-vos com usuaris, entrar a 'Destinacions', i clicar sobre l'opció 'El Camí'. Allà trobareu el nostre tram.
A més del manteniment de la senyalització, observarem dades d'interès naturalístic del nostre tram i pujarem les dades a la Camipèdia http://www.elcami.cat/camipedia.
Dades d'interès: registre de les flors que trobem pel camí, identificant-les amb l'app 'Like the garden', que podeu descarregar al vostre smarphone, si voleu.
També aprendrem una senzilla tècnica per orientar-nos a partir de les soques dels arbres tallats: els anells de creixement són més amples a la banda Sud, perquè està més assolejada, és més calenta, i l'arbre es desenvolupa millor. 
Si en teniu, porteu una brúixola per comprovar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada