dimarts, 3 de novembre del 2015

Medi ambient-3. CONCURS PER DISSENYAR LA IMATGE DE LA DESMATERIALITZACIÓ

Fa mandra rentar els coberts quan organitzes una festa?
Amb un viatge des del Big Bang al cubell d’escombraries, el darrer vídeo de Greenpeace vol fer reflexionar sobre els efectes del consumisme forassenyat.
Ens recorden que som interdependents de l'entorn natural i que cal canviar els nostres hàbits de consum per cuidar el planeta. 
Cada vegada reduïm més els residus que generem, reciclem més i reutilitzem més. Estem eliminant les bosses de plàstic dels comerços i moltes persones intercanvien roba o la donen a la gent que la necessita. I això és desmaterialitzar. 
La desmaterialització és usar menys (o fins i tot cap) material per a aconseguir el mateix. 
Ja sabeu que la Setmana Europea de Prevenció i Reducció de Residus se celebrarà del 21 al 29 de novembre, i que té com a tema la DESMATERIALITZACIÓ.
I aquí teniu una nova proposta: es tracta de dissenyar una imatge per a la Setmana Europea de Prevenció i Reducció de Residus, un dibuix que representi la desmaterialització, o bé les 3R: Reduir, Reciclar i Reutilitzar.
Menys és més, lema de la desmaterialització (imatge:EWWR)
El dibuix guanyador del concurs serà utilitzat per a la campanya de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2015 i a la portada de la pàgina de Facebook. L'autor serà identificat a la imatge, que tindrà difusió d'àmbit europeu.
Es pot enviar fins el 12 de novembre, per missatge privat de facebook de la EWWR, en format JPG. El guanyador serà qui aconsegueixi més likes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada